Vodde voor merken
en bedrijven

Hoe we kunnen samenwerken

Samen de planeet een handje helpen. Het is niet alleen waar we bij Vodde in geloven, het is wat van de textielbranche wordt vereist. Een uitdaging? Vodde ziet dit vooral als een kans. Gedreven vanuit een doeners-mentaliteit bewijzen we met onze unieke Vodde garen, gemaakt van 100% gerecycled afgedankt textiel, dat circulair produceren kán. Niet lullen, maar breien!

Vodde breit maar al te graag een eind aan de traditionele textielbranche. Tegen de draad ingaan, dat doen we het liefst. Want zeg nou zelf: het blijven uitputten van nieuwe grondstoffen, vanuit verre continenten textiel inkopen zonder te weten waar grondstoffen precies vandaan komen, inflexibele en lange levertijden? Dat moet én kan anders - we helpen je graag!

Samenwerken?

Vodde is er niet alleen voor de consument. Integendeel, we gaan juist graag met andere merken, bedrijven en ondernemers de circulaire transitie aan. Samen komen we verder.

Eigen ontwerp mogelijk

Sokken van Vodde garen

Kleine of grote aantallen? Eigen ontwerp of samen ontwerpen? Jij vraagt, wij breien! Uiteraard met onze unieke Vodde garen, gemaakt van 100% gerecycled gebruikt textiel, zodat jij aan de circulaire eisen voldoet.

Voor eigen productie

Vodde garen inkopen

Liever zelf circulair produceren? Wij leveren jou het garen (of vilt) dat gemaakt is van 100% gerecycled textiel. Zo kan jouw fabriek zelf met deze garen aan de slag en is een circulaire collectie binnen handbereik. Eigen textiel inleveren kan ook.

daarom samenwerken met vodde:

✓ Voldoen aan regelgeving en circulaire eisen van nu én de toekomst.

✓ Garen gemaakt van 100% gerecycled textiel.

✓ Ouderwets vakmanschap: kwaliteit gegarandeerd.

✓ Razendsnelle en flexibele service.Zij gingen je al voor

KOM IN CONTACT

Ook aan de circulaire eisen van de toekomst voldoen? We bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Sokken van Vodde garen

Eigen ontwerp of samen ontwikkelen? Jij vraagt, wij breien.

Lees meer

Vodde garen inkopen

Zelf circulair produceren in jouw eigen keten? Dat kan met onze Vodde garen!

Lees meer